Vodafone România continuă campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

Deși epidemia cu COVID – 19 a dat peste cap sistemul educațional și multe companii trec prin criză financiară, încă mai există inițiative active de CSR în România.

Ne bucurăm să aflăm că Vodafone România a decis să sprijine copiii fără posibilități financiare pentru a putea continua studiile în varianta online!

Inițiativa „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” lansată de Vodafone România la data de 29 iulie 2020 a stârnit un val de interes și admirație printre cetățeni, dar și de speranță, aceea că se poate să schimbăm lucrurile în bine.

Campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” reprezintă o inițiativă care susține copiii fără posibilități financiare să beneficieze de câte un telefon mobil, pentru a putea participa la cursurile școlare din toamnă.

Vodafone România

„Acesta este un moment decisiv pentru viitorul societății digitale românești. Consider că este foarte important să acționăm acum și, împreună cu utilizatorii Vodafone și în conformitate cu inițiativele autorităților, să susținem toți elevii și profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educaționale de calitate din luna septembrie.

Doar acționând împreună vom putea să reușim în acest nou context. Chiar dacă pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat că investițiile în educație ar trebui să fie o prioritate pentru a susține viitorul României.

Digitalizarea ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare actor din această piață, fie că vorbim despre companii, despre autorități sau despre cetățeni și ar trebui să ne concentrăm pe reducerea decalajelor dintre mediul rural și cel urban și pe cele dintre diferitele categorii sociale.

Accesul la educație trebuie să fie la fel pentru toată lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România. – sursă Vodafone România

Când binele atrage mai mult bine

Și pentru că din valul de știri am aflat de proiectul „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, prin care Fundația Vodafone România va organiza achiziția de dispozitive, am decis să contribuim și noi prin împărtășirea acestei inițiative.

Poate nu știați, dar compania Vodafone încă de acum 2 ani sprijină elevii fără posibilități cu date mobile gratuite și cu conținut educațional, îmbunătățind în același timp resursele platformei „Școala din valiză”.

Ce este platforma „Școala din valiză”?

Proiectul „Școala din valiză” este un proiect realizat tot de Vodafone România, care are ca rol să sprijine elevii cu date mobile gratuite și cu conținut educațional de calitate.

Ne bucurăm să citim că în acest moment, sunt 5.300 de copii, din 22 de școli din 11 județe care beneficiază de această soluție educațională!

Cum pot ajuta copiii prin intermediul proiectului „Școala din valiză”? – Cu donații prin SMS la 8846 

„Atât clienții Vodafone, cât și utilizatorii altor rețele mobile au acum oportunitatea de a se implica în această inițiativă educațională prin alăturarea la efortul comun realizat cu scopul de a ajuta copiii să aibă acces la educație.

Oamenii au opțiunea de a dona orice sumă pentru extinderea programului „Școala din valiză”, un proiect al Fundației Vodafone România și al Fundației World Vistion România care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale. Fundația Vodafone România va dubla la finalul campaniei suma totală a donațiilor.

Toți utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile. Campania se va desfășura până pe 15 septembrie.”

Nu uita, cu 2 euro poți face și tu un bine! Sau chiar poți să susții un o copilaș din comunitatea locală cu un set de rechizite. Cu un mic ghiozdănel poți oferi o bucurie și o amintire minunată. 😀

Sursă comunicat de presă Vodafone România

Publicat de Loredana Dobrea

Sunt sociolog colaborator în cadrul Institutului Național de Cercetare și Formare Culturală, absolventă a Masterului de Antropologie și Dezvoltare Comunitară și sunt pasionată de zona culturală și social media. Îmi place să mă inspir din experiențele trăite alături de oamenii din jurul meu și mi-ar plăcea să ofer și eu, la rândul meu, inspirație. Totodată pe îmi doresc să dezvolt proiecte pentru comunitate și educație. În timpul liber îmi exploatez creativitatea prin intermediul voluntariatului și activităților creative. Un vis foarte nebunesc este să călătoresc în Asia.

3 gânduri despre „Vodafone România continuă campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: