Cum să fii sănătos în pandemie – sport acasă și motivație #sfatutil

minte sanatoasa

Am început săptămâna trecută cu 4 moduri în care să te menții motivat să faci sport acasă. Azi continui seria și își mai prezint 3 moduri în care să te menții pe linia de plutire oriunde te-ai afla. Încheiem cu alte două propuneri de antrenamente care să îți pună sângele în mișscare.

Ar fi ca și cum îmi imaginez că am 100 lei în plus în cont până la sfârșit de zi și să aștept fără să fac nimic să se întâmple. Fără acțiune susținută, greu de crezut.

3 moduri în care te menții sănătos

  1. Regândeşte gândirea pozitivă. Îmi pot imagina că ai tot auzit faptul că este important să vizualizezi beneficiile pe care le vei obţine. Totuși, cum povesteam într-un articol trecut creierul tău are nevoie de timp pentru a vizualiza schimbarea.
    1. Doar pentru că îmi imaginez nu înseamnă că am și ajuns acolo. Care este soluția? după ce te gândeşti la beneficiile activităţii fizice, ia în considerare lucrurile care te împiedică să ajungi acolo și caută o soluție care să le rezolve.

Te simţi prea obosit să faci mişcare seară când ajungi acasă? Atunci poţi să începi să te antrenezi dimineaţa. Prea greu să te trezești cu o oră mai devreme? Începi cu 15 minute mai devreme pentru 5 minute de mișcare. Sau, mergi la antrenament direct după job, înainte de a merge acasă.

sport acasă, work from home
Poză a lui bongkarn thanyakij 
  • Lucrezi încă de acasă? Stabilește aceste momente de respiro, de mișcare ca întâlniri de afaceri. Pune în programul tău ”ședințe” în care preț de 20/30 minute te vei mobiliza și te vei pune pe genoflexiuni, jogging, plogging cu jucăriile copilului sau yoga. Sport acasă poate fi și sport la birou.
  • Alege alimente sănătoase pentru creier și pune-le în meniul tău zilnic de acasă: carnea slabă, peștele, fructele, elementele care au vitamina E, B12. Sau nucile, toate măslinele, mango, avocado. Completează cu multă apă și un pahar de vin roșu pentru stimularea imunității. totul este la #Sfatul doctorului, Ciurea.

Vrei să vezi ce am mai scris? ai mai jos ultimele articole de pe #înapoiacasă

Tu știai câte persoane cu handicap ar trebui să fie angajate într-o companie?
Tu știai câte persoane cu handicap ar trebui să fie angajate într-o …
Paula Horinceanu – artistul textil, care coase dorul de România pe cămăși
Paula este artist textil și coase dorul de tradiții din România pe …
Cum ne valorificăm anii de muncă în străinătate? (I)
Am primit întrebarea asta de la cineva din comunitate și am început …
Viața are dificultățile ei indiferent de locul pe care îl alegem
Ruxandra a trăit în Pesacara, Italia, timp de 4 ani. A avut …

Sport acasă – variante diverse pe care le poți face oriunde, alături de familie sau animalele de companie

Dans și sport

Rapid și intens

Larisa Cristea
Larisa Cristea

Te invit să povestim despre tine, să descoperi cum poți fi fericit cu tine însuți!
Ca sociolog și life coach, lucrez constant cu oamenii din jurul meu la mindset, motivație, stabilire și atingerea obiectivelor personale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: