Înapoi Acasă a devenit deja un proiect de suflet. Ușor, ușor s-a înfiripat dorința de a continua, de a crește. Este mai mult decât un blog sau o pagină de Facebook, este o parte din visul nostru de a contribui la un bine mai mare pentru comunitate.

De la oamenii care s-au regăsit în articolele noastre, la oamenii care au recunoscut protagoniștii poveștilor, până la mesajele de încurajare din partea celor dragi, totul a făcut să vrem să dăm aripi proiectului și să-l ducem la următorul nivel.

Suntem încrezători, privim viitorul cu planuri mari și ne dorim să ajungem un punct de sprijin pentru toți acei români care vor să se întoarcă #ÎnapoAcasă.


3 – 7 IUNIE

O săptămână despre bucurie și încredere

Am pornit timid acest proiect, pentru că nu ne așteptam la un așa impact. Am fost copleșiți de felul în care a fost primit încă din primele zile și ne bucurăm să vedem că atât de mulți oameni s-au regăsit în poveștile noastre. Am adunat câteva impresii și gânduri de la voi, care ne-au făcut mai bune ultimele zile.

Sute de oameni ne-au citit poveștile, au interacționat cu proiectul și ne-au încurajat încă din primele zile. Iar asta ne bucură și ne dă încredere să mergem mai departe. Să ajungem cu mesajul nostru la toți românii care se află în diaspora și care se gândesc să se întoarcă #ÎnapoiAcasă și să mai dea o șansă României.

Mulțumim,

Echipa Înapoi Acasă

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: