Happy Administration

Bine ai venit pe Happy Administration, pagina pe care adunăm experiențele plăcute cu serviciile online ale administrației publice. Dacă te-ai întors de curând înapoi acasă, sigur îți vor fi de folos materialele din această pagină.

Ne petrecem mare parte din timp online și ne place să avem totul la îndemână. Așa că ne bucurăm de fiecare dată când un lucru pe care l-am fi rezolvat la ghișeu în mod normal, poate fi rezolvat de acasă.

De multe ori avem impresia că România este înapoiată în ceea ce privește facilitățile online ale administrației publice. Și poate că e așa uneori. Acum ceva timp ar fi trebuit să mergem la ghișeu pentru fiecare lucru mic, pentru fiecare hârtie. Însă acum lucrurile devin din ce în ce mai simple. Noi am avut surpriza plăcută de a vedea că putem rezolva multe treburi administrative online.

De ce Happy Administration?

Pentru că se poate și la noi. Și vrem să îți vorbim despre toate acele lucruri pozitive cu care ne întâlnim online la nivel de administrație publică. Fie că vorbim despre ANAF, Primării sau orice alte instituții, pe această pagină găsești informații utile despre ceea ce funcționează online în România. Și ce ai de făcut pentru a avea o experiență plăcută.